Donderdag 21 september 2017

In 2017 vindt het congres plaats op 21 september vanaf 12:00 uur te Roermond. Het thema dit jaar is 'Digitalisering & Robotisering'. Naast een sterk inhoudelijk programma biedt het congres ook veel ruimte om te netwerken met een drietal netwerkmomenten.                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

Voorbereidingen 2017 in volle gang

De voorbereidingen voor het congress in 2017 zijn in volle gang. Inmiddels zijn vrijwel alle sprekers en onderwerpen rond, we zullen deze binnenkort bekend maken. Een bij veel sprekers terugkomend onderwerp en duidelijk een hot issue, is data analytics en digitalisering. Dat dit het financiële landschap in de toekomst fors zal veranderen is duidelijk. Echter, hoe wordt daar momenteel binnen organisaties mee omgegaan? En zijn er al cases waarvan we iets kunnen leren? 

Plenaire sprekers 2016 bekend

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marc Janssen Vice President, Head of Global Transformation Shared Services -SUPPLY CHAIN van DP DHL Group en

Charles Groenhuijsen als plenaire sprekers optreden.

 

Marc Janssen spreekt tijdens zijn pleniare presentatie over 'Financial Transformation from Cost Reduction to Value-Added Work'. Hij vertelt welke reis DHL Supply Chain heeft doorlopen tav het finance tranformation proces en licht toe waar ze nu staan en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn. 

 

Charles Groenhuijsen.  Charles is bekend als journalist, schrijver, spreker en dagvoorzitter. Hij vertelt over de invloed van de nieuwe technologie op de nieuwe economie. Wat betekent de ontwikkeling van robots, 3D printing en drones voor ons allemaal? Wat voor rol spelen social media daarbij? En die bespiegelingen over de nieuwe economie: gaan die ook over mij? En wat moet of kan ík ermee?

 

Masterclasses 2016

Het programma en ook de masterclasses bestaat enkel uit bijdragen van bekende & gerenommeerde organisaties uit Limburg. Organisaties die in 2016 tijdens een masterclass hun expertise en ervaring delen met de deelnemers zijn: Alterius, Boels Advocaten, Obvion, Roda JC Kerkrade, Sif, Spring Bedrijfsopvolging, Van der Valk en Zuyd Hogeschool. 

 

 

lees meer

'De nieuwe economie in de praktijk' thema van 2016

Op donderdag 22 september 2016 vindt voor de zesde maal de 'Dag van de Limburgse Financial' plaats. Dit jaar is het thema: 'De nieuwe economie in de praktijk'. Welke invloeden heeft de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg? Wat zijn de gevolgen en welk effect heeft het op de financiële functie, bedrijfsprocessen en wellicht de werkgelegenheid?

 

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven