Geslaagd congres op 22 sept. 2016

Het centrale thema van dit jaar was: “De nieuwe economie in de praktijk”. Welke invloeden heeft de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg? Wat zijn de gevolgen en welk effect heeft het op de financiële functie, bedrijfsprocessen en wellicht de werkgelegenheid? Naast een sterk inhoudelijk programma bood het congres ook veel ruimte om te netwerken met een drietal netwerkmomenten.                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

E-tickets zijn verzonden

De eerste e-tickets zijn verzonden. Deelnemers die 14 sept. hebben ingeschreven ontvangen op woensdag 21 sept het e-ticket in de mail. Geen mail ontvangen? Controleer dan de map ongewenste mail.

Masterclasses 2016

Het programma en ook de masterclasses bestaat enkel uit bijdragen van bekende & gerenommeerde organisaties uit Limburg. Organisaties die in 2016 tijdens een masterclass hun expertise en ervaring delen met de deelnemers zijn: Alterius, Boels Advocaten, Obvion, Roda JC Kerkrade, Sif, Spring Bedrijfsopvolging, Van der Valk en Zuyd Hogeschool. 

 

 

lees meer

Plenaire sprekers bekend

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marc Janssen Vice President, Head of Global Transformation Shared Services -SUPPLY CHAIN van DP DHL Group en

Charles Groenhuijsen als plenaire sprekers optreden.

 

Marc Janssen spreekt tijdens zijn pleniare presentatie over 'Financial Transformation from Cost Reduction to Value-Added Work'. Hij vertelt welke reis DHL Supply Chain heeft doorlopen tav het finance tranformation proces en licht toe waar ze nu staan en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn. 

 

Charles Groenhuijsen.  Charles is bekend als journalist, schrijver, spreker en dagvoorzitter. Hij vertelt over de invloed van de nieuwe technologie op de nieuwe economie. Wat betekent de ontwikkeling van robots, 3D printing en drones voor ons allemaal? Wat voor rol spelen social media daarbij? En die bespiegelingen over de nieuwe economie: gaan die ook over mij? En wat moet of kan ík ermee?

 

'De nieuwe economie in de praktijk' thema van 2016

Op donderdag 22 september 2016 vindt voor de zesde maal de 'Dag van de Limburgse Financial' plaats. Dit jaar is het thema: 'De nieuwe economie in de praktijk'. Welke invloeden heeft de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg? Wat zijn de gevolgen en welk effect heeft het op de financiële functie, bedrijfsprocessen en wellicht de werkgelegenheid?

 

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven