Digitalisering & Leiderschap 

Op dinsdag 20 november 2018  vond de Dag van de Limburgse Financial plaats. Het thema dit jaar was 'Digitalisering & Leiderschap'. 
 
                                                                                                                                                                            
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

PE-certificaten en facturen

De Pe-certificaten en de facturen worden enkele weken na het congres verzonden. Deelnemers bedankt voor jullie komst!

 

Plenair spreker: Menno Middeldorp, Hoofd RaboResearch Nederland

en Hoofdeconoom Nederland neemt ons mee in het thema: 

 

Data-technologie & management, hoe kunnen deze elkaar versterken?

Er is veel aandacht voor het belang van nieuwe technologie in het succes van bedrijven. Maar minstens zo belangrijk is goed management. RaboResearch heeft de afgelopen tijd onderzoek gedaan naar managementpraktijken in Nederland en geconstateerd dat onze bedrijven goed gemanaged zijn, maar dat het nog beter kan. Onder andere het monitoren van resultaten blijkt voor verbetering vatbaar. Dit is juist een gebied waar digitalisering en met name big data kan helpen. Want om goed te managen heb je ook goede data nodig. Menno Middeldorp neemt u tijdens de plenaire sessie mee in hoe data-technologie en management elkaar kunnen versterken.

 

 

Menno Middeldorp is leider van het Rabobank team dat alle aspecten van de Nederlandse economie analyseert, met specialisten in de macro-economie, de huizenmarkt, sectoren, regio’s en duurzaamheid. Hij heeft twintig jaar ervaring op het gebied van economie en financiële markten en is gepromoveerd in de economie aan Universiteit Utrecht.

Inhoud Masterclasses 2018

Hier vindt u de informatie over de masterclasses van 2018. Ze worden dit jaar verzorgd door: Enexis Personeel BV, LCG, MeanderGroep, Zuyd Hogeschool, Medtronic BV, Smart Robotics, UMIO | Maastricht University en Sitech Services.  

Thema 2018: Digitalisering & Leiderschap!

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: digitalisering is de finance branche aan het hervormen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij u graag informeren over de ontwikkelingen en de eerste praktijkcases op dit vlak. Omdat het inbedden van de mogelijkheden en kansen van digitalisering in de organisatie lef en leiderschap vereisen, staat ook ‘leiderschap’ in combinatie met digitalisering dit jaar centraal.

Netwerken en kennisdelen

Dit jaar willen we nog meer aandacht schenken aan het netwerken en het onderling kennis maken met elkaar. Een van de doelen van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ is om de financials in Limburg dichter bij elkaar te brengen en de kennis die er is met elkaar te delen. Gedeelde kennis is dubbele kracht! Op dit moment speelt er een leuk idee waarvan we de haalbaarheid toetsen. Zodra we meer weten zullen wij dat uiteraard communiceren!

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven