Bent u klaar voor de toekomst?

Op 21 september 2017 vond voor de zevende maal de 'Dag van de Limburgse Financial' plaats. Het thema dit jaar was: 'Bent u klaar voor de toekomst? De snelle opmars van technologische ontwikkelingen en de invloed op finance'. Naast een sterk inhoudelijk programma is er elk jaar veel ruimte om te netwerken met een drietal netwerkmomenten.                                            
                                                                                                                                                                               
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

E-tickets worden vrijdag 15 sept. verzonden

Vrijdagmiddag 15 september ontvangen de deelnemers het e-ticket in de mailbox. Dit ticket is nodig om toegang tot het congres te krijgen én om te registreren voor de 4PE punten. Print het daarom uit en neem het mee. Heeft u geen e-ticket ontvangen, controleer dan uw spambox!

Deelnemers welke in hebben geschreven na dinsdag 12 sept. ontvangen het ticket op woensdag 20 september in de mailbox. 

PLENAIRE SPREKERS 2017: Prof. dr. Willem Vermeend en Pim Steerneman MBA

Tijdens deze editie treden plenair op prof. dr. Willem Vermeend en Pim Steerneman MBA, bestuursvoorzitter Sevagram.

 

De snelle op mars van de nieuwe economie (4.0)
Alles wordt anders!
Spreker: prof. dr. Willem Vermeend 

De komende jaren zullen onze samenleving en economie spectaculair veranderen. De contouren daarvan, aangeduid als Economie 4.0, worden nu al zichtbaar. De belangrijkste kenmerken zijn een verdere opmars van digitalisering, het toenemende gebruik van innovatieve technologieën en de wereldwijde maatregelen die overheden en bedrijven moeten treffen om de uitstoot van broeikasgassen, vooral CO2, te verminderen. Deze ontwikkelingen hebben wereldwijd een geweldig maatschappelijke en economische invloed. Ook in Nederland. Digitaal en technologie zetten alles op zijn kop, ons leven, werk, inkomen en oude dag.

  

Neem Leiding!
Spreker: dr Pim Steerneman MBA, bestuursvoorzitter Sevagram
Leiderschap is geen positie of functie, maar een verantwoordelijkheid en een rol. Leiderschap heeft dan ook niets te maken met leidinggeven, maar met leiding nemen. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in onze snel veranderende en turbulente wereld waarin meerdere complexe transities tegelijk plaatsvinden en op elkaar inwerken. Een groot aanpassingsvermogen is dan essentieel. Een moderne leider is een kameleon mét karakter. Je moet mee kunnen kleuren. Dit betekent ook in sommige situaties duidelijk anders durven kleuren en keuzes durven maken.

Programma 2017

De snelle opmars van technologische ontwikkelingen zorgen voor turbulentie in het bedrijfsleven. Werkprocessen wijzigen, het financiële landschap is aan verandering onderhevig en er worden nieuwe eisen aan de financial gesteld. Digitalisering & robotisering gaan een prominente rol spelen in de dagelijkse werkzaamheden van de financial. Welke veranderingen kunt u verwachten, hoe kunt u zich hier op voorbereiden, hoe neemt u leiding in een onzekere omgeving en wat is de toekomst van de financial? Deze en andere vragen komen tijdens de 'Dag van de Limburgse financial' op donderdag 21 september te Roermond aan de orde. Bent u klaar voor de toekomst? GA HIER NAAR HET PROGRAMMA

Voorbereidingen 2017 in volle gang

De voorbereidingen voor het congress in 2017 zijn in volle gang. Inmiddels zijn vrijwel alle sprekers en onderwerpen rond, we zullen deze binnenkort bekend maken. Een bij veel sprekers terugkomend onderwerp en duidelijk een hot issue, is data analytics en digitalisering. Dat dit het financiële landschap in de toekomst fors zal veranderen is duidelijk. Echter, hoe wordt daar momenteel binnen organisaties mee omgegaan? En zijn er al cases waarvan we iets kunnen leren? 

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven