Bijeenkomst 2021 komt te vervallen 

In 2021 zal er geen Dag van de Limburgse Financial plaatsvinden. Dit gezien de langdurige onzekerheid ten aanzien van de ontvangst van grote groepen. De 10de editie zal op donderdag 29 september 2022 worden gehouden. We verwelkomen dan Mathijs Bouman als plenaire spreker. Houd deze middag daarom nu al vrij in uw agenda!  
 
                                                                                                                                                                            
                                                                                 
 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

Voorbereidingen 2022

Momenteel zijn de voorbereidingen voor het congres in 2022 in volle gang. Het wordt alweer de tiende editie! Is er een thema waar u graag meer over zou willen horen tijdens deze bijeenkomst? Laat het ons weten via m.jacobs@fagro.nl 

Thema 2019: Digitalisering & 21st century skills

Wie dacht dat digitalisering een voorbijgaande hype was heeft het mis. Digitalisering is nog steeds hot. De eerste cases en de voordelen die door financials ervaren worden zijn een feit. Tijdens dit congres zullen diverse organisaties hun ervaringen en tips met betrekking tot de mogelijkheden van digitalisering delen. Daarnaast is er in enkele masterclasses ook aandacht voor de 21st century skills die de hedendaagse financial nodig heeft om te kunnen excelleren in zijn functie. Een inspirerend begin van deze unieke bijeenkomst mag natuurlijk niet ontbreken. Jort Kelder zal daarom met een wervelende plenaire sessie het congres aftrappen!

 

Tien Masterclasses

Er staan 10 masterclasses op de vakinhoudelijke menukaart. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld drie van deze sessies van elk een uur te volgen. Hierdoor kan iedere participant een eigen programma passend bij zijn/haar interesses samenstellen. Bekijk ze hier :http://www.dagvandelimburgsefinancial.nl/C9338-Masterclasses.html

Plenaire spreker 2019: Jort Kelder!

Als plenaire spreker heten wij Jort Kelder welkom! Jort werd bekend als hoofdredacteur van zakenblad Quote. Daarna ontwikkelde hij zich als televisiepresentator bij programma’s als Bij ons in de PC, Hoe Heurt Het Eigenlijk, Ten Strijde, en recenter het debatprogramma De Stelling van Nederland. Kelder is gespecialiseerd in de Nederlandse zakenwereld, ondernemen én duurzaamheid. Kortom, Jort Kelder zit niet stil en zal ons nog lange tijd voorzien van journalistieke prestaties en scherpe replieken.

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven