Reserveer alvast in uw agenda! Dinsdag 20 november 2018

Een enquête onder de bezoekers van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ heeft uitgewezen dat men het congres liever iets later in het jaar zou bezoeken. Om die reden vindt de bijeenkomst dit jaar dan ook in november plaats. Noteer daarom dinsdag 20 november vanaf 12u alvast in uw agenda. Ook dit jaar wordt er weer een top programma neergezet met als thema 'Digitalisering & Leiderschap'.                                           
                                                                                                                                                                               
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

Thema 2018: Digitalisering & Leiderschap!

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: digitalisering is de finance branche aan het hervormen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij u graag informeren over de ontwikkelingen en de eerste praktijkcases op dit vlak. Omdat het inbedden van de mogelijkheden en kansen van digitalisering in de organisatie lef en leiderschap vereisen, staat ook ‘leiderschap’ in combinatie met digitalisering dit jaar centraal.

Netwerken en kennisdelen

Dit jaar willen we nog meer aandacht schenken aan het netwerken en het onderling kennis maken met elkaar. Een van de doelen van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ is om de financials in Limburg dichter bij elkaar te brengen en de kennis die er is met elkaar te delen. Gedeelde kennis is dubbele kracht! Op dit moment speelt er een leuk idee waarvan we de haalbaarheid toetsen. Zodra we meer weten zullen wij dat uiteraard communiceren!

Plenaire spreker 2018: Barbara Baarsma

Voor het eerst in de geschiedenis van het congres mogen we een vrouwelijke spreker op het plenaire podium begroeten. Prof. dr. Barbara Baarsma is hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is Barbara directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en eindverantwoordelijk voor RaboResearch.

 

Barbara is expert op het gebied van marktwerking mededinging. Ze adviseert bij fusies & overnames en bij vraagstukken op het gebied van verticale en horizontale samenwerking. Ook is ze regelmatig gevraagd om in commissies mee te denken over beleidsproblemen voor ministers. Zo was ze voorzitter van de door minister Schippers ingestelde commissie Macrobeheersinstrument in de medisch specialistische zorg en was dat eerder van de door minister Klink ingestelde commissie Verticale integratie in de zorg. Daarnaast treedt ze vaak op als deskundige in actualiteitenprogramma's zoals ‘Buitenhof’ en ‘De wereld draait door’.

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven