Inschrijving 2018 geopend 

Op dinsdag 20 november vindt vanaf 12.00 uur de Dag van de Limburgse Financial plaats. Het thema van dit jaar is 'Digitalisering & Leiderschap'. Op deze website vindt u alle informatie over het congres en kunt u zich aanmelden.                                      
 
                                                                                                                                                                           
                                                                                 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

Inhoud Masterclasses 2018

Hier vindt u de informatie over de masterclasses van 2018. Ze worden dit jaar verzorgd door: Enexis Personeel BV, LCG, MeanderGroep, Zuyd Hogeschool, Medtronic BV, Smart Robotics, UMIO | Maastricht University en Sitech Services.  

Thema 2018: Digitalisering & Leiderschap!

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: digitalisering is de finance branche aan het hervormen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij u graag informeren over de ontwikkelingen en de eerste praktijkcases op dit vlak. Omdat het inbedden van de mogelijkheden en kansen van digitalisering in de organisatie lef en leiderschap vereisen, staat ook ‘leiderschap’ in combinatie met digitalisering dit jaar centraal.

Netwerken en kennisdelen

Dit jaar willen we nog meer aandacht schenken aan het netwerken en het onderling kennis maken met elkaar. Een van de doelen van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ is om de financials in Limburg dichter bij elkaar te brengen en de kennis die er is met elkaar te delen. Gedeelde kennis is dubbele kracht! Op dit moment speelt er een leuk idee waarvan we de haalbaarheid toetsen. Zodra we meer weten zullen wij dat uiteraard communiceren!

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven