Algemene informatie

Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool presenteerde op dinsdag 20 novemver 2018 voor de achtste maal het jaarcongres “Dag van de Limburgse Financial”. Het congres is uniek in de provincie en richt zich op hoger opgeleide financials uit Limburg. Middels het organiseren van dit jaarlijks terugkerend congres, wil de organisatie een bijdrage leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals in de provincie Limburg.

Stichting

De vier organiserende partijen (Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool) hebben in het kader van dit jaarlijks terugkerende congres de Stichting Limburgse Financials opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financieel professionals voor de provincie Limburg. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Locatie
Het congres vindt plaats in de prachtige accommodatie van TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. De Oranjerie heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en is daarnaast vlakbij het Centraal Station gelegen.

Deelname
Aan deelname aan het congres zijn kosten verbonden. Deze bedragen €195,- excl. BTW en incl. catering. Organisator Stichting Limburgse Financials heeft geen winstoogmerk.

Eerste ronde masterclasses

 


Vakinhoudelijke verdieping met masterclasses - eerste ronde

Er was keuze uit acht verschillende masterclasses. Deelnemers volgden twee masterclasses naar keuze. Deze sessies werden verzorgd door gerenommeerde organisaties uit Limburg, in 2015 door: APG, Brightlands Chemelot Campus, DPA B-able, Medtronic B.V., Rabobank, Servatius, Stichting Communicatie en VDL Nedcar. 
bekijk het complete programma >>
^ Naar boven