Partners

Het congres is niet mogelijk zonder de inhoudelijke bijdrage van onze partners. In 2015 waren dit: APG, Brightlands Chemelot Campus, DPA B-able, Medtronic B.V., Rabobank, Servatius, Stichting Communicatie en VDL Nedcar. 


Partners

 

  

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.  APG werkt voor deelnemers uit het onderwijs, de overheid, de bouw, de schoonmaak- en glazenwassersector, woningcorporaties, energie- en nutsbedrijven en de sociale werkvoorziening. Voor deze sectoren beheren we circa 428 miljard euro (mei 2015) pensioenvermogen. APG werkt voor meer dan 30.000 werkgevers en verzorgt het inkomen van circa 4,5 miljoen deelnemers. In Nederland beheert APG ruim 30% van alle collectieve pensioenen.

 www.apg.nl

  

Stichting Communicatie is een organisatie adviesbureau dat zich sinds 1974 bezighoudt met de doelstelling: ‘Het optimaliseren van de effectiviteit van medewerkers in profit en non-profit organisaties’. In een multidisciplinair team wordt deze doelstelling gerealiseerd aan de hand van een

3-tal activiteiten: Werving & Selectie, organisatieontwikkeling, Opleiding, Training en Coaching.

 

www.sc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 
A unique location for research & business in materials Brightlands Chemelot Campus is a world-leading innovation location and home to a vibrant and fast growing open community of groundbreaking companies and knowledge institutes.It offers state of the art R&D and manufacturing

infrastructures, on-campus education and science-oriented business support, venture capital, and business development services.

www.brightlands.com

 www.vdlnedcar.nl

 

 

 DPA B-Able helpt om de informatiebeveiliging te laten aansluiten op het specifieke organisatiebelang. Hiervoor wordt de MBIS aanpak gehanteerd, MBIS staat voor Maturing Business Information Security, een aanpak voor het volwassener maken van informatiebeveiliging. Deze aanpak is relevant voor iedere manager, bestuurder en toezichthouder die een aandeel levert aan het versterken van de Reputatie, Vertrouwen, Continuïteit van zijn of haar organisatie.

www.mbis.eu


 

 

 LIOF helpt met innovatie van het MKB van ‘voor de start tot voorbij de finish’, financiert start en groei van kansrijk MKB, werft buitenlandse bedrijven en zorgt dat ze soepel landen in Limburg en schept voorwaarden voor bedrijven in veelbelovende sectoren. Dit doet LIOF met name voor Industrie en Logistiek en voor bedrijven die vanuit die sectoren aansluiten op de vier Limburgse campussen voor agro/food, materials, smart services en healthcare. Hiermee bouwen we de positie van Limburg internationaal uit, creëren we banen en zijn we dé uitvoeringsorganisatie voor de economische ontwikkeling van de Provincie Limburg. Dit doen we door scherp, ondernemend en resultaatgericht te zijn.

www.liof.nl


 

 

Medtronic is ’s werelds grootste bedrijf op het gebied van medische technologie en het biedt een ongekend groot aanbod aan innovatieve therapieën waarmee we onze missie nastreven: het verlichten van pijn, het herstellen van gezondheid en het verlengen van levens. Het afgelopen jaar hebben meer dan 10 miljoen mensen baat gehad bij onze medische therapieën voor de behandeling van onder andere hart- en vaatziekten, diabetes, neurologische aandoeningen en aandoeningen van het bewegingsapparaat. 

 

www.medtronic.nl

 

  

 

Servatius is een woningcorporatie in Maastricht. We bieden passende en kwalitatief duurzame huisvesting met betaalbare woonlasten voor huishoudens die zijn aangewezen op de sociale huursector in Maastricht en Eijsden-Margraten. Onze huurders kunnen kiezen uit een divers woningaanbod en kunnen binnen ons woningaanbod doorgroeien. In buurten waar we veel woningen bezitten, zullen wij stimuleren dat huurders samen met gemeente, welzijn- en zorgaanbieders de kwaliteit van wonen en leven verbeteren. De bewoners bepalen de buurt. Servatius biedt maatschappelijk verantwoord wonen en vastgoed.

 

www.servatius.nl

 

 

^ Naar boven