Aanmelden Dag van de Limburgse Financial (bring a friend)

Inschrijven met korting

Wilt u gebruik maken van de tweede kaart voor € 175,- excl. btw dan dient u de twee inschrijvingen tegelijkertijd te voldoen. Hiervoor maakt u gebruik van onderstaand formulier. In verband met batches, versturen van de toegangskaart, indeling van de masterclass en het versturen van de facturen is het belangrijk dat u gebruik maakt van specifiek dit formulier. Separate inschrijvingen kunnen achteraf niet aan elkaar gekoppeld worden.  

 

Komt u alleen, schrijf dan in via dit formulier: http://www.dagvandelimburgsefinancial.nl/Aanmelden-Dag-van-de-Limburgse-Financial

 

 

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan de Dag van de Limburgse Financial bedragen € 225,- excl. BTW en inclusief catering. Wilt u met zijn tweeën naar het congres komen dan betaalt u voor de tweede kaart € 175,- excl. BTW. De korting wordt als een gemiddelde over beide kaarten verrekend. Let op: u dient de twee inschrijvingen voor de bring a friend actie via onderstaand formulier in te vullen, waarbij u direct twee inschrijvingen plaatst. Het is niet mogelijk achteraf separate inschrijvingen aan elkaar te koppelen. 

 

Voorwaarden
Na inschrijving kunt u tot 21 september kosteloos annuleren. Bij annulering na deze datum kunnen we geen restitutie verlenen. Indien u bent verhinderd, kan een vervanger van uw inschrijving gebruik maken, mits u dit ons van tevoren meldt. Tijdens de bijeenkomst worden er mogelijk beeldopnames gemaakt. 

 

Bevestiging inschrijving 

U ontvangt na inschrijving direct een automatische bevestiging per e-mail. Uw e-ticket met barcode volgt enige dagen voor het congres eveneens op het opgegeven e-mailadres. Stel daarom info@dagvandelimburgsefinancial.nl in als veilige afzender! Of controleer uw spam indien u geen bericht van ons heeft ontvangen. 

 

 

Aanmelden deelnemer

Mevr. Dhr.
Ja Nee

Aanmelding tweede kaart -"introducée"

Mevr. Dhr.
Ja Nee


Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven