29 september 2022  

De 10de editie zal op donderdag 29 september 2022 worden gehouden! De dag heeft als thema 'Sustainability' en we verwelkomen Mathijs Bouman als plenaire spreker. Houd deze middag vrij in uw agenda! Zodra het definitieve programma bekend is zal het hier worden gepresenteerd. 
 
                                                                                                                                                                            
                                                                                 
 

 

Laatste Nieuwsitems

 

 

 

Thema 2022: Sustainability, de toekomst is duurzaam!

We gaan er op 29 september een mooi jubileum van maken waarop we extra uitpakken. We blijven daarbij op onze vertrouwde locatie bij Theaterhotel de Oranjerie in Roermond.

 

Het thema dit jaar is ‘Sustainability, de toekomst is duurzaam!’. Hoe transformeer je in een duurzame organisatie en op welke wijze dien & kan je duurzaamheid rapporteren? Dit zijn enkele voorbeelden van kwesties die tijdens de diverse masterclasses aanbod zullen komen. Ook op het plenaire podium heten we inspirerende sprekers welkom waaronder Mathijs Bouman die op een prikkelende wijze zijn visie op duurzaamheid en de cijfers daaromtrent met ons deelt.

 

Plenaire spreker 2019: Jort Kelder!

Als plenaire spreker heten wij Jort Kelder welkom! Jort werd bekend als hoofdredacteur van zakenblad Quote. Daarna ontwikkelde hij zich als televisiepresentator bij programma’s als Bij ons in de PC, Hoe Heurt Het Eigenlijk, Ten Strijde, en recenter het debatprogramma De Stelling van Nederland. Kelder is gespecialiseerd in de Nederlandse zakenwereld, ondernemen én duurzaamheid. Kortom, Jort Kelder zit niet stil en zal ons nog lange tijd voorzien van journalistieke prestaties en scherpe replieken.

Reacties deelnemers:

"Top Seminar! Goede balans tussen plenaire sessies, 

masterclasses en netwerken."
                    ~
"Prima locatie, goed georganiseerd en leuke manier om een hoop oude bekenden weer eens te spreken en nieuwe contacten op te doen."
                     ~
"Waardevol event dat de kracht van onze regio versterkt!"

 

^ Naar boven