Algemene informatie

Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool presenteren op donderdag 29 september 2022 voor de 10de maal het jaarcongres “Dag van de Limburgse Financial”. Het congres is uniek in de provincie en richt zich op hoger opgeleide financials uit Limburg. Middels het organiseren van dit jaarlijks terugkerend congres, wil de organisatie een bijdrage leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals in de provincie Limburg.

Stichting

De vier organiserende partijen (Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool) hebben in het kader van dit jaarlijks terugkerende congres de Stichting Limburgse Financials opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financieel professionals voor de provincie Limburg. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Locatie
Het congres vindt plaats in de prachtige accommodatie van TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. De Oranjerie heeft de beschikking over een ruime parkeergelegenheid en is daarnaast vlakbij het Centraal Station gelegen.

Deelname
Aan deelname aan het congres zijn kosten verbonden. Deze bedragen €225,- excl. BTW en incl. catering. Organisator Stichting Limburgse Financials heeft geen winstoogmerk.

^ Naar boven