Organisatie

De organisatie van het congres is in handen van Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. De vier organiserende partijen hebben de Stichting Limburgse Financials opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals voor de provincie Limburg. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Over de organiserende partijen:


Fagro, Professionals in Finance & Control
Fagro is een interim - en adviesbureau voor het functiegebied finance & control. Vanuit de gedachte "Improving your performance" creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf Hbo-niveau. Met ruim 200 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend in Zuid- en Oost Nederland met vestigingen in Maastricht, Eindhoven en Arnhem. www.fagro.nl 


Rabobank Roermond-Echt
Rabobank Roermond-Echt is een dynamische bank,op coöperatieve leest geschoeid, opererend vanuit het hart van Limburg. De bank bedient ca. 65.000 particuliere en 6.000 zakelijke klanten en beschikt over vestigingen in de gemeenten Roermond, Echt-Susteren, Roerdalen en Maasgouw. Als baken voor de toekomst realiseerde de bank in 2012 een kenniscentrum aan de A73. Een modern en ‘slim’ gebouw, als ontmoetingsplek voor het regionale bedrijfsleven. Van hieruit ontwikkelt de Rabobank zich verder tot de virtuele dichtbijbank die 24 uur per dag te bezoeken is.

Universiteit Maastricht
De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland. De School of Business and Economics van de UM biedt verschillende opleidingen aan voor financiële professionals waaronder opleidingen tot registercontroller (www.emfc.nl en www.iemfc.eu), de CIMA opleiding en de opleiding tot registeraccountant (www.mura-maastricht.nl). Voorts is er een uitgebreid aanbod van activiteiten in het kader van permanente educatie voor accountants en controllers.

Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool is een Euregionale kennispoort voor hoger beroepsonderwijs met voltijd, deeltijd, duaal en contractonderwijs. Met circa vijftig bachelor- en master opleidingen, zestien lectoraten en kenniskringen ondergebracht in tien faculteiten, 14.500 studenten en 1.700 medewerkers in Heerlen, Maastricht en Sittard behoort Zuyd Hogeschool tot de grote hogescholen van Nederland. Zuyd Hogeschool is een belangrijke partner voor Euregionale bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfsopleidingen, toegepast onderzoek, stages en (afstudeer)projecten.

 

^ Naar boven